Over Casa Jardín Cocina

Casa
Ik maak graag spulletjes voor in huis. Een collage van foto's of (vintage) kaarten bijvoorbeeld, maar ik houd ook van breien en haken (geen ingewikkelde patronen) en ander gepriegel. Ik struin ook graag in kringloopwinkels, op zoek naar leuke vondsten. Het lijkt me leuk om het resultaat van al dat gepriegel en gespeur hier te laten zien.

Jardín
Ik heb sinds kort een kasje in de tuin. Ik ben daar zo mee in mijn nopjes. Ik vind het fantastisch om vers groen uit de aarde te zien opkomen en langzaam te zien veranderen in een echt plantje. Ik ben zo benieuwd of ik deze zomer ook echt paprika's, pepers, tomaten, courgettes, komkommers en ga zo nog maar even door zal kunnen oogsten. Het lijkt me leuk om hier een dagboek van het reilen en zeilen in de kas bij te houden.

Cocina
Ik houd ook erg van lekker eten en merk dat ik koken steeds leuker ga vinden. Eens kijken of ik wat durf te delen van deze kooksels en baksels.

Onder "labels", rechts op de pagina, kun je direct doorklikken naar de blogs over Casa, Jardín of Cocina.

Ik hoop dat je plezier beleeft aan mijn verhaaltjes over en foto's van spulletjes voor het huis, de tuin en natuurlijk de fabrikaten uit de keuken!

1 opmerking:

  1. Ik vind dat je een erg leuk blog hebt!
    Met inspiratie voor van alles.

    BeantwoordenVerwijderen